O meni

 

Tanja Hruševar sem direktorica in avtorica programov. Po uradni izobrazbi sem profesorica angleškega jezika s književnostjo. Še kot študentka sem začela delati v podjetju za komunikacijske veščine in tuje jezike, kjer sem vodila oddelek za tuje jezike in hkrati izvajala vse vrste izobraževalnih seminarjev v slovenskem in tujem jeziku. Od leta sem 2006 na samostojni poti. Neprestano se izobražujem, sem potrjena izvajalka izobraževanj nevrolingvističnega programiranja z mednarodno licenco International NLP Trainers Association. Študirala sem transakcijsko analizo pri dr. Zoranu Milivojeviču, situacijsko vodenje pri Kenu Blanchardu, v letu 2014 pa sem postala tudi moderatorka sistemskih organizacijskih postavitev.

Nenehno sem vpeta v različne aktivnosti, projekte in študij, v razna usposabljanja in raziskave, prizadevam si za neprekinjeno osebno, strokovno in poklicno rast.

Udeleženci mojih delavnic in moje stranke me opisujejo kot ‘predavateljico, ki je optimistična, empatična, motivacijska in intuitivna, ki ustvari vzdušje, v katerem si udeleženci želijo sodelovati in v njih prebudi zaupanje vase in v druge. Predavateljica, ki živi to, kar predava.